FacebookTwitterYouTubeПідписатися на RSS

День Святого Миколая

Святий Миколай – це не вигаданий казковий персонаж, а легенда української історії. Кожного року, 19 грудня, українці святкують День Миколая, не зважаючи на багаторічні спроби «витіснити» його казковим Дідом Морозом та Сантою. З давніх-давен в Україні дітям обіцяють, що Святий Миколай покладе їм під подушку подарунок, якщо вони будуть добрими. А тим, хто провинився поганими вчинками – покладе під подушку різку чи шматок вугілля.
У середу 19 грудня у святково прибраній актовій залі зібралися учні і вчителі та подивилися інсценовану виставу. Дітлахи виконали цікаві руханки та співали пісні про Миколая, створивши святковий настрій собі, усім вчителям і батькам, які завітали на свято. По завершенню вистави, діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая та могли з ним поспілкуватися.
Висловлюємо велику подяку нашим акторам, а саме: Посесору Олександру, Смірнову Назару, Іллюк Діані, Студінській Христині, Мацишиній Анні, Мельничуку Нікіті, Гончару Максиму, Кандибальській Марії, Кузьміну Михайлу, Стіпанкевичу Антону.
Тож нехай Миколай-чудотворець дарує всім радість, щастя і довголіття. Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху!


Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.